JONATHAN

Mit navn er – som du nok allerede ved – Jonathan, og det er mig som står bag bloggen her, hvor jeg blogger om WordPress, SEO & Affiliate Marketing. Til daglig er jeg studerende inde på Københavns Universitet, hvor jeg studerer Økonomi og netop har afsluttet 4. semester. Men udover det bruger jeg en stor del af min tid på at arbejde med online markedsføring. Det startede tilbage i 2012, hvor jeg sammen med to venner startede Findkollegie.dk. En side som den dag i dag, stadig er meget aktiv.

Siden da er det gået stærkt med andre projekter (bl.a. fik jeg 2. pladsen i Affiliate DM 2012), hvor nogen har været en succes, mens andre i den grad ikke har været det. Og det er til dels min erfaringer fra de projekter, samt min bibeskæftigelse som konsulent, som jeg vil dele her på bloggen sammen med dig. Jeg håber du finder det jeg skriver nyttigt, og deltag endelig i kommentarfeltet – jeg vil elske at høre dine tanker og spørgsmål omkring det jeg skriver.

Vær velkommen til at tilmelde dit mit nyhedsbrev. Her vil du få eksklusive SEO (og generelt online marketing) tips, som du ikke kan finde her på bloggen. Du får desuden eksklusiv adgang til alle mine bonus materialer (du får bl.a. en e-bog og adgang til mit On-Page SEO værktøj).

[mc4wp_form]

REFERENCER

Her er et udpluk af de virksomheder som jeg har hjulpet.

Guard Group
Dressme
Bornholmermarked
Amaze Communication PR Bureau

HER KAN DU FINDE MIG

Vil du gerne vide mere om mig? Så følg mig meget gerne på Twitter, Google+ eller kontakt mig direkte.